South Swedish Rally-start för Fredrik Åhlin

Annons:

Fredrik Åhlin kommer till start i nästa deltävling i Rally-SM, med start i Karlskrona. -Jag är så glad att vi kommer kunna stå på startlinjen till South Swedish Rally och är ödmjuk inför uppgiften att slåss med Sverigeeliten, säger Fredrik.

Det har skruvats och felsökts en del hos JC Race Teknik för att lokalisera de tekniska problem som Leo Vegas World Rally Team drogs med under den senaste starten i Norge.

– Det är A och O att ha ordning på grejerna, men ibland vill oturen spela oss ett spratt och nu hoppas vi på att turen är med oss, säger Fredrik.

Teamet genomför en test i samarbete med Michelin i Växjö under onsdagen för att få lite gruskänsla inför helgen men även för att försäkra sig om att alla pusselbitar ligger på rätt plats.

Det har spekulerats en hel del om vem som kommer att köra hem totalvinsten i den 40:e upplagan av South Swedish Rally, som bjuder upp till start kommande fredag och som inleds med tre sträckor. Lördagen följs upp med ytterligare sju specialsträckor innan årets vinnare av rallyt kan koras. Landslagsföraren bara längtar efter att som han själv säger, få mera mil i bil.

Annons:

– Det skall bara bli så kul att få komma och köra på de fina vägarna runt Karlskrona, avslutar Fredrik.

Annonser: