Films MK och Skutskärs MS arrangerar Rally Norduppland

Annons:

Boka söndagen den 14 september då Rally Norduppland går av stapeln, en tävling som ingår i DM för Uppland, Stockholm och FM för Nedre Norra liksom rallymästerskapet.

 

Arrangörsklubbarna Films MK och Skutskärs MS jobbade hårt ända fram till målsnöret för att få ihop en DM-tävling på grus, och nu är det klart sedan några veckor och inbjudan och e-anmälan ligger uppe på Raceconsulting. Tävlingen heter Rally Norduppland och har start och mål vid Bergbybanan i Vendel (Österbybruk) norr om Uppsala.

Rallyt är totalt nästan elva mil långt och består av fem specialsträckor på sammanlagt nästan två mil. De fyra första sträckorna består av fina vägar av karaktären byväg meddelar arrangören i sitt pressmeddelande. Den femte och sista sträckan blir ett spännande och spektakulärt varvlopp inne på den klassiska rallycrossbanan i Vendel.

Tävlingen ingår i DM för såväl Uppland som Stockholm liksom FM för Nedre Norra. Tävlingen är också en deltävling i Rallymästerskapet.

Annons:

Sista anmälningsdag är den 4 september, men var ute i god tid med anmälningarna så att arrangörerna kan planera för och jobba med förberedelserna för en grym rallysöndag i Norduppland.

Länk till Inbjudan och E-anmälan på RaceConsulting.

Annonser: