Fjolårets bronsmedaljör Viktor Johansson är tillbaka i Supercar Lites

Annons:

Fjolårets bronsmedaljör i Supercar Lites är tillbaka. Viktor Johansson från Älvsbyn kommer till start RallyX Nordic i på Solvalla 2-3 september.- Final är definitivt målsättningen, sen skulle det inte skada med en pallplats, säger han.

Viktor Johansson, som under 2015 körde hel säsong i RallyX, tar nu sats för en fortsättning i klassen. Hittills i år har norrlänningen tävlat i den supernationella klassen där han fått stor uppmärksamhet. Inte bara för sina resultat på banan. När han valde att tävla i en regnbågsfärgad BMW till stöd för HBTQ-personer valde en sponsor att hoppa av och händelsen uppmärksammades i media.

Viktor Johansson med sin färgglada BMW

Norrlänningen blev också omskriven när han deltog i Pride-paraden i Stockholm.

Nu är Viktor tillbaka i en Supercar Lites-bil. I Solvalla ska han tävla för JC Raceteknik och målsättningen är som sagt hög i comebacken. Johansson pratar om final och drömmer om pallen.
– Men det är trots allt en stund sedan jag körde i Supercar Lites så det blir nog att skynda långsamt, säger han också inför återkomsten.

Annons:

Nu återstår det att se om Johansson kan utmana regerande mästaren Tobias Brink och serieledaren Thomas Bryntesson på Solvalla den 2-3 september.

Fakta om Viktor Johansson
Ålder: 26
Hemort: Älvsbyn
Klubb: Tväråns IF
Team: JC Raceteknik

Annonser: