Tennisstjärnan David Nalbandian stod på näsan rejält

Den förre tennisstjärnan David Nalbandian som bland annat spelat final i Wimbledon 2002, men som nu lagt racketen på hyllan, testade på rally i helgen. Det gick så där.

Det var under den argentinska mästerskapsdeltävlingen Copa Maxi Rally som David Nalbandian och hans codriver höll i lite för mycket över en vägbank och den rallypreppade Chevan rullade framlänges.

Bilen, en Chevrolet Agile, rullade framlänges två gånger innan den landade på förarsidan och publiken trodde nog det värsta. Men bur och bälten höll och David kunde senare på eftermiddagen samma dag koppla av hemma i poolen med familjen.

Nalbandians tenniskarriär pågick fram till 2012 innan han fick lägga racket och bollar i väskan, efter att bland annat vunnit åtta ATP-turneringar, spelat final i självaste Wimbledon och varit som bäst rankad trea i världen (mars 2006).

– Tennis var mitt jobb, rally är min hobby, sa David redan 2013 när han strängade om till en rallykarriär. Men nu väntar lite garagearbete med rally-Chevan innan David kan bege sig ut i rallyskogen igen.