Hjulkalender 2016 – lucka 12: Lurigt hygge under Rejmeknixen 2006

Halvvägs i årets Hjulkalender så landar vi på ett hygge utanför Askersund för tio år sedan. 176 bilar kom till start i Rejmeknixen och flera av de mötte sitt Waterloo redan på den första specialsträckan. Här filmklipp samt länk till bildreportaget.

Tävlingen var bland annat avslutningen på årets Sverigeserie för VOC med 73 startande och även en deltävling för fem ekipage i Suzuki Cup.

Patrik Flodin från Ilsbo MK var snabbast med sin lånade Grp-A Mitsubishi. Tvåa totalt blev P-G Andersson från Årjängs MK och tredje platsen tog Storfors Jimmy Olsson. Fyra totalt blev Huddinges Göran Lindström och på den totala femteplatsen slutade kanske tävlingens överaskning Anton Bernats från Strängnäs AMS som måste ha gjort sitt livs rally i GruppN-Clio.

Rejmeknixen 2006

Här kan du läsa det stora bildreportaget från Rejmeknixen anno 2006.