Team RallyJonna peggar upp inför SM-premiären

Det är intensiva för Team RallyJonna dessa dagar. Teamet ställde ut nya rallybilen på Lifestyle Motor Show på Älvsjömässan förra veckan, och samma helg var Jonna på radiouppdrag under Bergslagsrallyt och samtidigt fick hon ta emot ett stipendium från Bergslagens rallyklubbar. Och på lördag stundar SM-premiär med nya bilen.

Förra veckan var Jonna Eson Brådhe tävlandes för Haninge MK och Madelene Buskas från Gotlands MF BK på Stockholmsmässan där de visade upp nya bilen tillsammans med sponsorn System Edström Bilinredningar AB.

Jonna hade en intensiv helg med både radiojobb tillsammans med Rallylive uppe i Bergslagsrallyt där hon även blev överraskad med ett stipendium från Bergslagens rallyklubbar. Ett stipendium som delas ut varje år  till en ung lovande junior, och Jonna är första tjejen att bli tilldelad denna fina utmärkelse!

– Det kom verkligen som en överraskning, detta trodde jag inte när jag åkte till Grängesberg i lördags morse. Det betyder oerhört mycket och sporrar en att jobba ännu hårdare för att nå målen och drömmarna vi har, berättar Jonna.

Jonna Eson Brådhe

I fjol var det Ford Fiesta som gällde för Jonna, här på SS1 i Lima där hon med högt startnummer satte den 38 bästa tiden totalt av 179 bilar. Men till 2017 är det Peugeot som gäller.

Nu fixas de sista förberedelserna inför SM-premiären i Söderhamn till helgen. Det är första tävlingen med nya bilen, Peugeot 208 R2, och tjejerna förbereder sig med ett test på fredag morgon innan det är dags för anmälan och genomkörning.

På lördag ser ni en Peugeot 208 R2 med startnummer 2 med 2 taggade brudar som besättning!