söndag, januari 23, 2022
Annons

Motorsport4sale - en svensk bilsportsajt med fokus på rally.

Om Motorsport4sale

Motorsport4sale har varit online sedan april 2002 och som namnet tyder var det från början tänkt som en köp- och säljsajt där rallybilder och nyheter skulle vara som lite bonus.

Men snabbt blev det fokus på stora bildreportage, nyheter, filmer och intervjuer samtidigt som namnet Motorsport4sale fått följa med.

Ett innehåll som byggts upp tillsammans med tillsammans med flera fotografer och reportrar med stort rallyhjärta, och som än i dag är med och fyller sidan och våra sociala mediekanaler med häftiga bilder och filmer som förevigar våra idoler.

2013 bytte Motorsport4sale plattform till WordPress och all material från 2002 till 2013 är förnärvarande på en hårddisk, men ska återpubliceras till en arkivsajt.

Motorsport4sale ägs och drivs av Niclas Åkerström som enskild firma och innehar FA-skattebevis samt Momsreg.nr/VAT-nr.

Kontakt
Niclas Åkerström, redaktör
070-7410305
niclas@motorsport4sale.com

Motorsport4sale finns även på Facebook, Youtube, Instagram och Twitter med tusentals engagerade följare från Sverige och övriga världen.2021-04-24
Rallyvänner – ett tungt besked nådde undertecknad under fredagen, att tidigare Motorsport4sale-reportern Osmo Savikko har lämnat oss. Osmo Savikko var med i många år och förgyllde Motorsport4sale med reportage, filmer, intervjuer och nyheter. (Läs mer)

Följ på sociala media för mer action

15,668FansGilla
3,804FöljareFölj
129FöljareFölj
2,490PrenumeranterPrenumerera

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Läs mer.