Inbjudan uppe till Bergslagsrallyt den lördagen den 25 januari

Vintersäsongen står runt hörnet och nu är det tid för inbjudningarna till vinterns tävlingar. Först ut är Bergslagsklubbarna, Hällefors MK, Ludvika MS och MK Kopparberg, som bjuder in till Bergslagsrallyt lördagen den 25 januari som ingår i flera populära cuper.

 

2014 års upplaga av Bergslagsrallyt har start och mål förlagt vid Folkets Hus i Hällefors där tävlingen startar klockan 11.01. Framför sig har de tävlande en 125 kilometer lång bana med fyra specialsträckor på sammanlagt 67 kilometer. Tävlingen, som har maxat antalet startande till 200 ekipage, ingår i Grupp E Cupen1300 Rally Cup och som grädde på moset då Klassiska rallycupen samt RM för KRC och HRB, till det också klasserna för Ungdomsrally, 2wd och 4wd för A/B/C-förare och sist ut i startfältet kommer VOC Mekonomen-bilarna att bjuda publiken på underhållning.

 

Bergslagsrallyt 2014

 

Inbjudan är uppe på RaceConsulting som du hittar här, anmäler dig till tävlingen gör du här och är du nyfiken på vilka som har anmält sig så kommer listan att fyllas på här. Nu hoppas vi att Kung Bore gör entré i våra skogar med att först bjuda på kyla så att tjälen sätter sig i backen och till det ett vackert snötäcke närmare jul.