M-Sport i jakt på Sebastien Ogier

Nu börjar det röra på sig i rallyvärldens Silly season. Maloclm Wilson har medvetet väntat in att presentera sina förare inför 2017 års säsong. Och hans kyla verkar varit rätt taktik i och med Volkswagens nedlagda VM-satsning, nu för han diskussioner med fyrfaldige världsmästaren Ogier.

Snacka om kanske det blir en tidig julklapp för Wilson och världens alla Ford-lovers med rallyintresse. Efter flera säsongen med uteblivna fullträffar kan 2017 bli revanschens år för M-Sport. Till Autosport säger Malcolm Wilson att han är säker på att kunna erbjuda Ogier en vinnarbil inför 2017 års säsong. Och att han just nu förbereder ett bud.

Likaså bekräftar teamchefen Wilson att han redan 2011 försökte värva Ogier till M-Sport och han nu kommer att göra allt för att den här gången få den franska stjärnans underskrift. 

Malcolm hoppas kunna berätta mer nästa vecka.

Läs mer på Autosport om Malcolms Wilsons tankar.