Film från Bredsladden 2019

Här kommer en film från Bredsladden i Enköping som börjar med lite depåfeeling för att sen bjuda på lite sladdar och attack från SS2. Totalsegern togs hem av Mattias Nyström från Ludvika MS med sin röda Mitsubishi.

Enköpings MK var tillbaka som rallyarrangör och det var efterlängtat av såväl publik som tävlande. Det bjöds på tre specialsträckor som kördes två gånger utan noter. 99 bilar kom till start och förutom totalsegraren Mattias Nyström så blev Robin Brandel från
Rasbo MK snabbaste 2wd i sin lika röda BMW.

Tyvärr fick rallyt en tråkig start med en publikolycka redan på den första specialsträckan. Efter en insats från vårdpersonal kunde tävlingen återupptas efter ett cirka 2 timmar långt uppehåll.

Här kommer en film blandat med depåtagningar och ute på SS2. Håll till godo.