Motorsport4sale Rallyfilm 2010

2010 års rallyfilm från Motorsport4sale innehåller 140 minuter frän bilåka, breda sladdar, höga varvtal och förare som pressar sina bilar på och över gränsen för vad som är möjligt.

Ingen musik, inga kommentarer, bara motorvrål och grusstänk! 2010 års film är i 16:9 Widescreen-format för att fylla upp tv:n med så mycket rallygodis det bara går. Vi har filmat allt från lokala sprintar större tävlingar i Sverige samt tre finska tävlingar.

Material från 27 tävlingar under året är med på filmen:
XXXVI Riihimäki-ralli, Bergslagsrallyt, Skepptunasprinten, Valösprinten, Hausjärven Talvirallisprint, LBC-Ruschen, Rally Gotland MMK-sprinten, Torsdagsrallyt, Silverrundan, Morgongåvasvängen, Midnattspecialen, Bresontrofén, ESAB-rallyt, Dackefejden, Trendab-rallyt, Gästabudstrofén, Kullingstrofén, Emiltrofén, ARC-Rallyt, Bäckasprinten, EMK-kannan, Rejmesknixen, Runt Mjölkpallen, Noratrofén, Turku Karting XXXIV Rantaralli, Rikspokalen.

Speltid: 140 minuter

Beställ Rallyfilm 2010 här

Beställ filmen i vår webbshop

Trailer