Motorsport4sale Rallyfilm firar 10 år

Just nu pågår redigeringen för fullt av Motorsport4sale Rallyfilm 2014 som i år firar 10 år. Precis som tidigare upplagor ska det bli en DVD fullmatad med rallybilar på bredsladd, varvstopp och på och över gränsen av vad som är möjligt att köra.

2005 kom den första filmen och nu blir det 10 års jubileum för Motorsport4sale Rallyfilm när2014-filmen blir klar. Planerad leveransstart är i slutet på november/början på december. Som manuset ser ut nu blir det material från ett 30-tal tävlingar runt om i Sverige plus några minuter sladdar på snö och is från vårt östra grannland Finland.

Den beräknade speltiden för Motorsport4sale Rallyfilm 2014 ligger just nu på cirka 160-180 minuter.

Vill du ha ett mail när Motorsport4sale Rallyfilm 2014 är klar för beställning så kan du skriva in namn och epost-adress här så får du ett mail i slutet på november.

Motorsport4sale Rallyfilm på Facebook

Motorsport4sale Rallyfilmer finns också på Facebook med gruppen www.facebook.com/rallyfilm. Här får du bonusklipp, senaste erbjudanden och hittar Trailers för alla våra filmer.

Arbetet med en ny webbshop pågår också, anpassad för såväl dator som mobiltelefon och surfplattor. Du som är nyfiken får gärna surfa in på rallyfilm.tictail.com och kolla runt. Shoppen är som sagt under utveckling och kommer att ersätta den nuvarande www.rallyfilm.se under november månad om allt går som det ska.