Säffle gör Svenska Rallycupen 2015 komplett

Annons

Nu är det klart. På nationaldagen den 6 juni besöker Svenska Rallycupen för första gången Lars-Erik Torph Memorial Rally och Säffle Motorclub, det blir därmed nya jaktmarker för de som åkt i cupen några år, och klart spännande med ny vägkaraktär väster om Vänern.

Tävlande och publik kan se fram emot en ännu spännande säsong 2015 med Svenska Rallycupen. Och en tävlingkalender med olika vägkaraktärer, från unika Gotland, nya vägtyper runt Säffle, klassiska delar i Kullingtrofén, luriga Sörmland, krokiga Smålandsvägar och alltid lika omväxlande i södra Östergötland i finalen. Det blir troligen de mest omväxlande vägar som varit i cupkalendern, vilket kommer att bjuda på stor underhållning och utmaningar.

Nu när det är klart med 7 deltävlingar justeras reglerna till att 5 av de 7 deltävlingarna räknas. Cuporganisation och alla arrangörer kommer att träffas den 14 december i Skänninge och räta ut eventuella frågetecken, samt se över cupregler. Dessa kommer sedan att presenteras innan årsskiftet.

Komplett Cupkalender SRC 2015
1-2 maj, Rally Gotland
6 juni, L-E Torph Memorial Rally (Säffle)
27 juni, Skilling 500 (Skillingaryd)
25 juli, Kullingtrofen (Herrljunga)
29 augusti, EMK-Kannan (Eskilstuna)
12 september, Rally Småland (Vetlanda)
31 oktober, Marknadsnatta (Skänninge)

Annons

Läs mer på www.svenskarallycupen.se

Annons