Reportage: Mekonomen Bergslagsrallyt SS4 den 2 februari 2019

Annons:

Powerstage i 2019 års SM-premiär förlades redan till SS4, den 5,6 kilometer långa Håksberg 1 precis norr om Ludvika. Johan Kristoffersson var snabbast av alla, 3,6 sekunder före Patrik Flodin som jagade den snabba Polon.

Här följer blandade bilder från premiären i Rally-SM, Mekonomen Bergslagsrallyt, och målsvängen på ss4, ett knepigt och trångt vägbyte efter en lång lång uppförsbacke. Skickliga och koncentrerade förare och co-drivers satte bromspunkterna om än några ekipage som hade det lite vingligt in i och ut ur svängen.

Snabbaste tvåhjulsdrivna på sträckan blev lite överraskande Stefan Alenmalm från SMK Trollhättan som med Ida Bood från MK Ratten i högerstolen satte alla andra 2wd på plats med sin Toyota Corolla.

Foto: Andreas Peters

Bergslagsrallyt 2019

Annons:
Annonser: