Se Kevin Eriksson brutala första sväng

Annons:

Inte ens Ken Block hade satt den här kurvtagningen på tio försök. Kevin Eriksson gjorde det i finalen och rundade stjärnor som Mattias Ekström och Petter Solberg på ett sätt som snart setts av en miljon på Youtube.

Episka sporthändelser blir raketer på Youtube, om det så är ett fotbollsmål från halva planen eller galna simhopp. Nu är Kevin Eriksson på väg att sälla sig till samma skara sportstjärnor att bli en stjärna även på Youtube.

När den här artikeln skrivs på torsdag morgon har filmklippet på Kevin Erikssons första sväng i finalen i den tyska VM-deltävlingen setts av över 940 000 tittare. Säkerligen når den miljonen till helgen. Och har du inte sett det än, se det nu eller om du redan sett långsvängen så kan du se klippet igen och igen. Kurvtagningen som måste inspirera Ken Block till nya Gymkhana-scener eller att Kevin får kalla sig för Kevin Block?

Annonser: