Jacob Janssons redo för sin rallydröm – att köra Rally Sweden

På torsdag startar årets Rally Sweden och med nummer 94 på bilen rullar Jacob Jansson och Stefan Gustavsson över rampen. Då slår också Jacobs dröm in – att få ställa upp i det svenska VM-rallyt och möta världens bästa förare på hemmaplan.

Rally Sweden anno 2019 omfattar 19 specialsträckor om sammanlagt 32 mil, med start torsdagkväll på Karlstads travbana och målgång på söndagen i Torsby. En av flera svenska förare är Jacob Jansson som kommer till start i en Ford Fiesta R5.

Annons:

– Man har ju alltid drömt om att stå på startlinjen alla år man följt rallyt från sidan och nu står vi här som tävlande, verkligen en dröm som slår in, säger Jacob som är redo att få mäta sina krafter mot den yttersta eliten i Rally-VM vilket ska bli otroligt kul.

– Ett stort tack till mina sponsorer som gör det här möjligt, utan er skulle vi inte vara här, avslutar Jacob.

 

Annons: