Reportage: Rallyträning i Ludvika den 26 januari 2014

Annons:

Söndagen den 26 januari var det rallyträning vid Björnhyttans återvinningscentral utanför Ludvika. Ett 20-tal rallyekipage på plats och minst det tio-dubbla i publikleden.

Här lite depåbilder från Joakim Björnsson som åkte codriver.
140128_ludvika_b

En trio Suzukis med en riktig fräsching längst fram, kanske får vi se alla tre när 1300 Rallycup gör upp om cuppoäng i Skutskärsratten den 9 februari, som har fyra GTI-raketer anmälda redan. Länk till inbjudan hittar du här. Den vita mitt i kördes av Niclas Karlsson från Årjäng.

140128_ludvika_c

Den här fina Golfen framfördes av Christoffer Markström från Kopparberg.

Annons:

140128_ludvika_d

Mikael Wisti var med och underhöll den rallytörstande publiken.

140128_ludvika_e

En given publikfavorit till, Mathias Engh och GT-Corollan.

140128_ludvika_f

Snygg design a la sprintmästare (Pelle Wilén) på den japanska rallybilen.

140128_ludvika_g

Kolsvas Krister och Marcus Morén i deras Suzuki var också på plats. Framför dem står Andreas Johansson från Fagersta och längst fram, eller längst bort i bild om man så vill, Fredriksbergs Jörgen Johansson i en Ascona B.

140128_ludvika_h

SMK Hedemora-föraren Esko Juntillas nypreppade Saab v4 drog till sig många blickar, lite glesare kring den snygga men trehjuliga Volvon.

140128_ludvika_i

Puts och studs under huven på Kolsvaföraren Uffe Berglunds Opel Ascona.

Bildspecial från rallyträning i Ludvika

Vi rundar av med Subarun som kördes av Rickard Wickman från Västerås MS med fotografen för dagen i högerstolen, Kolsva MS Joakim Björnsson. Duon är liksom 91 bilar till anmälda till Midvintersprinten i Hällefors. Första start är vid 11.01 vid Sångens Motorstadion.

 

Annonser: