Film från Runt Mjölkpallen Pokalen 2019

Gnesta MK arrangerade sin fina tävling Runt Mjökpallen Runt i finaste septemberväder. Tre härliga sörmlandssträckor på menyn hade förtjänat större startfält än de 50-tal som kom till start, men det är många tävlingar nu i slutet på säsongen.

Men de ekipage som kom till start bjöd på underhållning till publiken längs de tre onotade specialsträckorna som kördes i ett sträck utan service mellan. Lasse Mothander och Christer Boo var de som hade mest koll över blindkrön och genom luriga svängar i rallyt med av rallysveriges roligaste namn, Runt Mjölkpallen Pokalen.

Den kompletta resultatlistan från Runt Mjölkpallen Pokalen 2019 hittar ni här i PDF-format.

Här kommer 11 minuter film från inför tävlingen samt från den första specialsträckan som visar på att många var på hugget direkt från start och tvekade inte runt (eller genom) de hårda höbalarna. Håll till godo.