Hårnåls-action från Rally Bohemia 2020

Sladdande Skodor och en och annan fyrkraffsare i trubbel. Det är med på det här filmklippet från helgens Rally Bohemia i Tjeckien. En tävling som där till en massa tvåhjulsdrivna ekipage försökte hänga på Dennis Rådström.

Runt 120 bilar kom till start i Rally Bohemia och dess Historic-klasser. Tävlingen ingick i det tjeckiska mästerskapet men även utomsocknes ekipage var på plats för att fila på formen inför starten av ERC, Rally-EM.

Däribland Dennis Rådström och Johan Johansson som blev 19 bil totalt och snabbaste 2wd när de var snabbaste tvåhjulsdrivna på samtliga sträckor.

Snabbast av alla den här helgen var, kors i taket, inte Jan Kpeckoý. Han blev ”bara” tvåa, slagen med 6,4 sekunder av Václav Pech jun. som körde en Ford Focus WRC av 2006 års modell. En bil som körts av såväl Mikko Hirvonen som Jari-Matti Latvala och Andres Mikkelsen.