Få koll på specialsträckorna i WRC Croatia Rally 2021

Annons

Ett helt nytt VM-rally väntar i helgen. Här får du översikt och beskrivning av etapper och sträckor i helgen WRC Croatia Rally.

WRC Croatia Rally består av tio olika specialsträckor som alla körs två gånger. Totalt mäter de 20 specialsträckorna lite över 300 kilometer på luriga, kluriga, bitvis snabba men också kringelikrok med sprätt och hopp.

Lägg till allt grus och jord och lera som kommer upp på asfalten allt eftersom och man inser att co-drivers, förare och gravel-teams har mycket att hålla reda på i årets tredje deltävling i Rally-VM.

Den kroatiska VM-deltävlingen är uppdelad på tre dagar med start på fredag den 23 april. Då ska fyra sträckor köras två gånger, uppdelat på ett förmiddags- och ett eftermiddags pass. Samma upplägg väntar på lördagen medans söndagens etapp består av två sträckor som körs två gånger. Tidsschemat för WRC Croatia Rally hittar du här.

Annons

Annons