Film: Skilling 5 Grus-SM den 30 juli 2022

Annons:

Här kommer ett filmklipp med bredsladdar och attack från 2022 års andra deltävling i Rally-SM Grussprint, Skilling 5, lördagen den 30 juli.

Skilling 5, ett passande namn när Skillingaryds MK stod som arrangör för den andra deltävlingen i Rally-SM Grussprint. 49 bilar i de olika klasserna var anmälda för köra den sex kilometer långa specialsträckan tre gånger, där alla tre åken räknades.

Det blev som väntat en tuff kamp om placeringar och poäng där Jonas Åkesson och Martin Holmdahl drog det längsta strået med sin Skoda Fabia R5 efter ett ryck redan på den första vändan. Tvåa totalt blev Mattias Adielsson och Maja Bengtsson i deras Ford Fiesta Rally2-bil medans snabbaste 2wd blev Kristian Johansson och Danny Holgersson i en Toyota Corolla. På Raceconsulting hittar du den kompletta resultatlistan.

Här kan ni njuta av ett 3,5 minuters klipp med attack och bredsladdar signerat Morgan Hansson.

Annons:
Annonser: