Gästabudstrofén först ut i nystartade DM för Södermanland / Västmanland

Annons:

En rolig nyhet kom i helgen när det stod klart att Gästabudstrofén också kommer att vara premiärtävlingen i 2023 års DM för Södermanland / Västmanland.

Sörmlands Gräv & Transport Gästabudstrofén, som sommarens tävling heter efter att Sörmlands Gräv & Transport gått in som huvudsponsor, kommer att bli en riktig höjdare för alla rallyfans. I år också.

Lördagen den 3 juni är det dags. Nyköpings MK har jobbat ihop fem olika specialsträckor på fina och omväxlande specialsträckor på cirka 40 kilometer sammanlagt. Från klassiker till SM-vägar som kommer att bjuda förare och co-drivers på en adrenalinupplevelser i jakten på cup- och mästerskapspoäng.

Sedan tidigare var det klart att tävlingen ingår i Svenska Rallycupen, Racepart 1300 Rallycup samt DM för Stockholmarna.

Men nu i helgen blev det också klart att DM för Södermanland / Västmanland återuppstår, och att Sörmlands Gräv & Transport Gästabudstrofén blir premiärtävlingen. Totalt ska det köras sex deltävlingar och se till att vara med redan från början.

Annons:

Den ordinarie anmälningstiden går ut klockan 20:00 på onsdag den 24 maj. RDet närmare 130 ekipage anmälda och fler kommer det att bli.

Då informationen om DM-premiären kom ut sent och inte är med i Inbjudan så erbjuds alla åkare i distriktet att efteranmäla sig utan efteranmälningsavgift meddelar arrangören. En riktig fin gest för de team som behöver lite mer betänketid och / eller tid i garaget inför Sörmlands Gräv & Transport Gästabudstrofén.

Länk till Inbjudan och för att se anmälningslistan för vilka konkurrenter, DM-åkare eller idoler som anmält sig så hittar ni i Tävlingskalendern.

 

 

 

Annonser: