Patrik Flodin om segern i Vinterpokalen

Annons:

Patrik och Göran kom revanschsugna till start för att påbörja jakten på placeringar i SM-tabellen. Det hela gick enligt plan och de klättrar upp från åttonde- till tredjeplats efter seger i Vinterpokalen idag.

– Det här var jäkligt gött.  Skönt att vi fick till det nu och kan börja jaga. Det här har verkligen varit ett bra rally och jag har inte behövt tokladda – utan bara tryckt på, säger Patrik Flodin efter målgång.

Patrik Flodin tävlandes för Ilsbo MK, och Göran Bergsten tävlandes för Forshaga MC, kom till start rejält revanschsugna när Rally-SM körde sin andra tävling i år – Vinterpokalen i Sandviken. De låg inför starten på delad åttonde plats i SM-tabellen.

De inledde med näst snabbaste tid på första sträckan och ökade tempot lite och övertog på andra sträckan ledningen som de behöll ända in över mållinjen.

– Det här var jäkligt gött. Vi måste få tacka det här proffsiga teamet för en fantastisk bra bil! Vi har inte haft några som helst problem under rallyt. GK Door tänker verkligen på allt, från bil till mat under rekognoseringen med egen kock. De är verkligen helt suveräna, avslutar Patrik.

Annons:

Och Göran håller med.
– Jag håller helt med. Det är verkligen otroligt kul att få köra för ett så här bra och proffsigt team. Vi hade ett cleant rally där allt gick helt enligt plan, avslutar den meriterade co-drivern.

Nästa deltävling i SM blir på grus 10-11 maj i Nyköping.

Annonser: