Patrik Flodin snabbast under fredagen i Supercar Lites på Knutstorp

I dag drog SM i gång i rallycross i Knutstorp och därmed var det också debut för Patrik bakom ratten i en rallycrossbil. Tillsammans med Brings Racing imponerade han starkt, genom att kamma hem sina båda heat. Tiderna var så pass bra att det räckte till seger i de båda kvalomgångarna

I rallycross räknas tiderna i varje heat och ger placeringen i respektive kvalomgång. Vinnaren i kvalet får en poäng, tvåan två poäng och så vidare. Ju lägre placeringsiffra, ju bättre är det, med andra ord. Patrik leder med två poäng, före Kevin Eriksson med sex poäng och Richard Göransson är trea med sju poäng.

– Det har verkligen varit riktikgt kul, berättar Patrik nöjt på sin hemsida, – Eftersom det blev regn har vi fått sladda på, så det har varit lite som rally.

Resultat efter två omgångar
1. Patrik Flodin
1+1
2. Kevin Eriksson
4+2
3. Richard Göransson
2+5
4. Tobiads Brink
5+4
5. Daniel Björk
3+8
6. Åsmund Holten
7+7
7. Kevin Hansen
13+3
8. Alexander Westlund
6+10
9. Mikaela Åhlin-Kottulinsky
9+9
10. Linus Leise
16+6
11. Sandra Hultgren
8+12
12. Simon Olofsson
18+11
13. William Nilsson
16+16