Pierre Skytt träffade Mikkelsen på Smögenbryggan

Annons:

Motorsport4sales Pierre Skytt och VM-trean Andreas Mikkelsen sprang på varann på Smögenbryggan i Bohuslän under midsommarhelgen och Pierre passade på att ta en pratstund med den norske rallystjärnan.

Andreas, som var på besök över helgen hos far strax norr om Smögen, hade tagit sig till Smögenbryggan under några semesterdagar för att se lite folk och midsommarfirande innan det var dags att att åka iväg och testa ut WRC-Polon inför det polska VM-rallyt.

Ska man vara någonstans på midsommar är det Smögen som gäller, massor av folk går på den kända bryggan fram och åter för att shoppa och kolla på fina båtar.

– Jag är nöjd med att det gått så pass bra under säsongen, och att ligga trea i VM är väl inte så dumt, sa en glad Andreas, som frågade undertecknad om han skulle till Polen för att dokumentera nästa VM-deltävling. Inget är planerat i dagsläget och visst lockar alltid ett VM-rally, så vi får se hur kalendern ser ut framöver och om tiden räcker till.

Många norrmän firade också midsommar på Smögen och kände givetvis igen den sympatiske rallyföraren och ville hälsa och säga några ord. Motorsport4sale tackar för den trevliga pratstunden och önskar Andreas och Ola Floene lycka till under kommande tävlingar.

Annons:

// Pierre Skytt

Annonser: