Reportage: Speed Weekend den 2 mars 2019

Annons

Bilder från Speed Weekend där kvinnor och män pressade sina farkoster över isen i Årsunda för att komma upp i en så hög hastighet som möjligt över flygande kilometern. Här ögongodis på dessa fantastiska vidunder på fyra hjul, två hjul, tre hjul, medar, band och en himla massa spikdubb.

Kristian Norrback Pedersen var på plats i Årsunda och Speed Weekend under den soliga lördagen den 2 mars för att njuta av alla häftiga fordon och våghalsiga tävlande som tävlade längds isen och den flygande kilometern för att sätta personliga rekord och världsrekord.

Arrangemanget av Landracing är en riktig motorupplevelse med ”extra allt” utöver ”strippen på isen”. Drifting, sladdbanor, svävare, prova på att åka flygplan, husband och publik och tävlande från hela Sverige, övriga länder i Norden, Ryssland, Polen, England och fler därtill.

Läs mer på Landracings egna hemsida med deltagarlistor, resultat och länkar. Missa inte heller Krippas och Gustavs bilder från fredagen.

Annons

Här följer ett knippe bilder från Kristian Norrback Pedersen som förevigat motorcyklar, hotrods (eller heter de ice-rods på vintern?), raket-sparkar, jänkarbilar och mer där till.

Annons