SM-finalen gav mersmak för Patrik Flodin

Det gick inte riktigt som det var planerat för Patrik och Göran i SM-finalen i Rally Uppsala i helgen. Efter sjunde sträckan, när de låg på en sjunde plats i Trimmat 2wd, tvingades de kasta in handduken på grund av motorproblem.

Det är med blandade känslor Patrik begav sig hemåt Hudiksvall igen efter årets SM-final.
– Vi har verkligen haft skitkul i bilen i helgen. Det har varit minst sagt jäkligt kul att köra rally igen. Vägarna har varit väldigt fina. Synd bara att vi tvingades bryta, jag hade verkligen velat köra klart alla sträckor, berättar Patrik.

Patrik Flodin

Topp10-tider i klassen för Trimmat 2wd och bästa bakhjulsdrivet på fredagskvällen och lördagen gav inspiration för Ilsbo-föraren.

– Ja, nu ska vi bara hem och laga bilen, så vi kan köra lite mer, avslutar han med ett skratt.

Och det ser vi i skogen fram emot.