Sebastian Johansson vill ta tillbaka guldet

Annons

Det kommer att bli en grym fight i JSM Otrimmat när Rally-SM brakar igång i helgen. 2014 års JSM-mästare, Sebastian Johansson med sin co-driver Jonas Magnér i Buster Motorsport Team, sticker ut hakan och säger att de kör för guld.

Året säsong inleddes med Sigdalsrally i Norge tidigare i vinter, en tävling som var den första deltävlingen i det norska mästerskapet. Duon tog en andraplats i sin klass och en magnifik sjätteplats totalt.

-Starten på året kunde inte varit bättre. Norge erbjöd snabba och tekniska vägar. Vi kände att farten kom efter lite justeringar av bilen och nu låter vi inget stoppa oss i helgens SM-premiär, berättar Sebastian.

Totalt är det 13 bilar till start i klassen i JSM-premiären, där bland regerande mästaren Jacob Jansson som i år kommer till start med en ny co-driver. Men det är inget som räds den gotländske rallyjunioren.

Annons

– Vi är ju med för att ta tillbaka guldet som jag tog 2014, avslutar en taggad Sebastian.

Annons