Sebastian Johansson siktar på pallplats i 4wd

Annons

Buster Motorsport team med Sebastian Johansson och Jonas Magnér kommer till start i dagens Rally Biltema. Tillsammans med över 250 anmälda kommer duon till start i en Mitsubishi Evo VII.

Sebastian Johansson och Jonas Magnér som kör om guldet i JSM Otrimmat gör ett inhopp i premiären i av Svenska Rallycupen när de kommer till start i Rally Karlstad. Men det blir inte med teamets Ford Fiesta R2, för den står på service. Istället blir det en comeback i 4wd och en Mitsubishi VII, samma bil som de gjorde ett succéinhopp i Marknadsnatta i höstas. Då presterade duon bra tider i slutet på rallyt när de blev varma i overallerna och avslutade med att vara totalsnabbast på den sista sträckan.

Om målsättningen i Karlstad säger Sebastian.
– Vi tar rallyt som en ren träning, men det ska ju laddas även när man tränar, säger Sebastian och meddelar att de kör för en topp-3 placering.

Annons