Emil och Joakim tävlar mot Lefebvre och Hirvonen

Annons

Helgen den fjärde till sjätte november är Emil Bergkvist och Joakim Sjöberg tillbaka i hetluften igen. Då ska de vara med i Rallye Du Condroz som är finalen i det belgiska mästerskapet och få jämföra tidskort med självaste Mikko Hirvonen.

Starten är teamets andra i det Belgiska mästerskapet och efter tredjeplatsen i Omloop van Vlaanderen i september har Jmotorsport höga målsättningar inför starten.
– Vi siktar på en topp-fem placering och hoppas kunna vara med och kriga om sträcksegrar. Men det är väldigt tufft motstånd med tio WRC-bilar och över tjugo R5:or, så vi är ödmjuka inför uppgiften, säger co-driver Joakim som kommer till start med Emil bakom ratten i teamets Citroën DS3 R.

Och visst blir det en tuff tävling, vad sägs om teamkollega i form av Stéphan Lefebvre, nybliven fabriksförare för Citroën Racing. Lägg där till rutinerade Mikko Hirvonen,
François Duval och Citroëns teamchef Yves Matton som ställer upp i tävlingen.

Tävlingen består av hela 24 sträckor totalt, åtta på lördagen som körs två gånger följs upp av fyra till på söndagen som också avverkas dubbelt.

Annons

Läs mer om rallyt på tävlingens hemsida och följ också på Facebook.

Annons