Historiska ögonblick och legendariska rullningar från Rally Australien

VM-rallyt ”down under” är unikt och spektakulärt på alla sätt och vis, från de fantastiska miljöerna till de dramatiska avgöranden som skett under åren. Här får ni på två minuter se några av de legendariska ögonblicken i rallyhistorien.

Från kampen 1991 mellan Carlos Sainz och Juha Kankkunen där den spanske matadoren fick ge upp efter inte bara en eller ens två rullningar. Nä, det krävdes tre varav den sista rullningen nog kommer att platsa på topp-10 till historiens ände.

Vidare är det water-splash och maskande rallybilar till året där BÅDE Sebastien Loeb och Sebastien Ogier i samma Citroën-team kraschar ut sig!

Håll till god med historien, för i helgen skapas ny rallyhistoria när det blir den sista tävlingen för världens mest framgångsrika rallyteam (sett över framgångar per år) Volkswagen Motorsport.