Filmen som presenterar nya Ford Fiesta WRC 2017

Se en nöjd Malcom Wilson berätta om 2017 års Ford Fiesta WRC som är den bästa bilen M-sport byggt, och hör den rytande Forden som testas för fullt inför den kommande VM-premiären. I går blev det klart att världsmästaren Sebastien Ogier kör för M-sport tillsammans med Ott Tänak.

Här är film från M-sport där de berättar och stolt visar upp sin Ford Fiesta WRC 2017. En bil som den regerande fyrfaldigavärldsmästaren Sebastien Ogier kommer att köra. Den franske rallystjärnan blir teamkompis med Ott Tänak och duon kommer att bilda en stark kombo under 2017 års säsong.

Här finns det en intervju med Ogier, Tänak och Wilson om kontrakten och inför nästa säsong.

Vill du veta och läsa mer om Ford Fiesta WRC 2017 och se bilder på den omaskerad kan du läsa på här.