Hjulkalender 2016 – lucka 24: Flygande historiska rallybilar från Rally Sweden 2015

Då är vi i mål – framme vid lucka 24 på Motorsport4sale Hjulkalender 2016. Det är Topp5 – Jumping Historic Heroes från den norska Kirkenær-sträckan under Rally Sweden 2015 bakom luckan.

Efter de två WRC-vändorna var det dags för de historiska rallybilarna att bege sig ut på den konstbyggda Kirkenær-sträckan utanför Kongsvinger i Norge. Vi i publiken undrade om gammelbilarna skulle få upp farten för att få fler än två hjul i luften över hoppet.

Annons:

Vi behövde inte vänta länge, för när Hans-Åke Söderqvist höll i med den lilla kojan under den uppblåsta VW-portalen och for fram genom luften som en … om inte en kanonkula så en köttbulle i alla fall steg jublet. På den här 1,5 minuter långa (korta) filmen får ni de fem mest våghalsiga besättningarna samt en bonusbil på det.

Med det så säger vi på Motorsport4sale GOD HJUL på er och tack för att ni följt vår hjulkalender från lucka 1.

Annons: