Hjulkalender 2016 – lucka 3: Julgransfällning i Falckpokalen

Annons

Bakom lucka nummer 3 gömmer sig en annan lucka, den från SS5 och SMK Södermanlands tävling Falckpokalen. Här, redan under den varma och sköna vårdagen i maj det i fagra Södermanland passade Haninges Magnus Ståhl och Ronnie Berglund på att fälla en julgran. Nu tolv år senare kommer den med på Motorsport4sales Hjulkalender.

En bal på slottet eller en vårtävling i Södermanland, båda händelserna kan vara helt helt underbara. 155 ekipage kom till start när SMK Södermanland arrangerade Falckpokalen som ingick i både Södermanlands- Upplands,- och Stockholms-DM samt Suzuki-Cup.

Här är ett ”pixligt” filmklipp med inlevelse från 2004 med Krippa Moreau bakom kameran. Nästan tre minuter sladdar och action från SS5.

Det finns ett redigt bildreportage från Falckpokalen 2004 också, med flera fotografer, depåbilder och sladdar i skogen. Det hittar du på Motorsport4sales arkivsajt.

Annons
Annons