Hjulkalender 2016 – lucka 4: Fyra vinterrallyn från Värmdö till Kangasniemi

Då var det andra advent redan, och dags för lucka nummer 4 i vår Hjulkalender. Här blir det rediga sladdar från fyra olika tävlingar med massor av sladdar, snösprut och motorvrål som får en att längta till vintersäsongen.

Det är en nästan nio minuters mix från Dan Anderssons Minne, Vinterpokalen, Biltema Värmdösprinten till finska Kangasniemi Ralli F-Cup blandat från GruppE-vingel till GT-Corollor på hur många tusentals varv som helst. Ja, det är faktiskt med en eller flera folkracebilar från en lokal sprint ute i Stockholms skärgård!

Allt är filmat av Benny Persson, Niclas Åkerström och Henrik Dahlgren.

Blir man inte sugen efter att leta fram vinteroverallen, spaden, långkallingarna och bege sig ut i rallyskogen efter den här filmen så har man ingen puls. Ge oss vinter nu!!