Jonna Eson Brådhe möter finska eliten i helgens Vaakuna-Ralli

Jonna Eson Brådhe jagar många ss-mil inför den kommande SM-deltävlingen i Östersund och nu drar hon och teamet österut till helgen. Då körs den finska mästerskapstävlingen Vaakuna-Ralli i Mikkeli och med sig i högerstolen har hon Julia Svensson.


Jonna Eson Brådhe
körde in på en tionde plats i JSM-premiären i Söderhamn i klassen för Otrimmat 2wd och för att öka chanserna att förbättra på det resultatet till nästa deltävling i Östersund har teamet i sista sekund anmält sig till den finska SM-tävlingen SM Vaakuna-Ralli.

Tävlingen startar på fredag kväll med en publiksträcka kring en travbana följt utav en sträcka i skogen. Sen är det sömn i några timmar innan lördagsetappen som består av sju specialsträckor och startar klockan 10.00 för att ha målgång vid 19-tiden på kvällen.

Med på den strapatsen i högerstolen är Julia Svensson som kommer att guida Jonna på den fina finska vägarna.

Totalt består rallyt av drygt 13 SS mil och teamet ser det som en bra genomkörare inför den andra SM-deltävlingen i Östersund helgen efter.

Jonna och Julia är enda svenska ekipage i tävlingen går går ut med startnummer åtta på Peugeoten och de deltar i Baltic Rally Trophy klass 4.

Liveresultat från tävlingen kommer upp här.