Louise Cook i trubbel på SS2 Röjden i Rally Sweden 2017

Annons

19-årige Louise Cook höll plattan i botten redan på fredagens första sträcka i Rally Sweden. Till och med när Ford Fiestan låg på sidan i diket höll hon i och den lilla Fiestan fick magiska terrängegenskaper för en kort stund.

Det kunde ha tagit slut redan på SS2 Röjden 1 för den brittiska föraren Louise Cook och henns co-driver Stefan Davis när de gled för långt ut i en vänstersväng med sin Ford Fiesta R2och föll över på sidan.

Men Louise höll nere gaspedalen och Forden släpade sig nästan upp på vägen igen och höll på att göra ett stunttrick värdigt en James Bond-film. Forden vickade inte sig rätt av sig själv, men den kom så väl långt fram att publiken snabbt kunde tippa den på hjulen igen och Louise och Stefan kunde komma iväg igen.

Efter SS11 ligger duon på en 31 plats totalt.

Annons

 

Annons