Film från Rally Sweden Historic 2019

De historiska rallybilarna bjöd publiken på pausunderhållning under fredagens och lördagens etapper av Rally Sweden. Här ett filmklipp på de bilar som tog sig i mål på SS3 Svullrya på fredags förmiddagen.

Ett 50-tal bil kom till start i Rally Sweden Historic som skulle köra mellan de båda vändorna på flertalet av sträckorna under fredagen och lördagen. Tyvärr ställde det ljumna vädret till det och några av de tilltänkta sträckorna för de klassiska rallybilarna fick strykas.

Redan tidigt på fredagen försvann flertalet publikfavoriter och utmanare till pallplatserna bland de historiska rallybilarna i Rally Sweden. När snösprutet och lerstänket lagt sig på lördagens eftermiddagen så stod det klart att segrare av årets upplaga av Rally Sweden Historic gått till Petter Solberg.