Mattias Adielsson om tiondeplatsen i Rally Liepaja

Annons

Under helgen har Göteborgaren Mattias Adielsson varit i Lettland och kört sin andra deltävling i årets Rally-EM/ERC. Till slut tog Adielsson tillsammans med kartläsaren Andreas Johansson en stark tionde plats i tävlingen och hamnade på sjätte plats i juniorklassen för R5 bilar.

– Vi har verkligen försökt att gå ”flat out” hela helgen. Lite trist med vår startposition under lördagen, sjunde bil, och under söndagen har vi gått ut som andra bil på sträckorna, berättar Mattias efter tävlingshelgen.

Mattias Adielsson om tiondeplatsen i Rally Liepaja

– Vi har kämpat med rullgrus, men försökt att inte tänka på det utan bara gett så mycket vi har kunnat. Vissa sträckor kanske vi har laddat lite för hårt på men vi var tvungna att hela tiden ligga på gränsen.

Annons

Mattias Adielsson om tiondeplatsen i Rally Liepaja

– Vi summerar dock tävlingen med en mycket positiv känsla. Vi är mycket nöjda med vår insats och teamet har gjort ett riktigt bra jobb för oss. Jag börjar få en härlig känsla för vår bil Citroen C3 R5, det känns som att det finns mycket mer att plocka ut ur den, avslutar Mattias Adielsson.

Annons