Oliver Solberg i trubbel under shakedown inför Rallye Monte Carlo

Annons

Oliver Solberg var illa ute under shakedown inför Rallye Monte Carlo. Här var det nära att det rallyt kunde tagit slut innan det börjat. Om inte annat så hade det gett mekanikerna mycket jobb.

Shakedone är ju shakedown och det gäller att fullfartstesta inför nedräkningen till SS1 imorgon, då den första av 2020 års deltävlingar i Rally-VM startar, det mytomspunna Rallye Monte Carlo.

En av de mest populära deltagarna i mellandelen av startlistan är helt klart unge Oliver Solberg. Efter att segrat på rallycrossbanorna i flera år och efter att tagit stora steg i rallykarriären under fjolåret är det nu dags att växla upp än mer.

Men det är ju också små marginaler i rallysporten, det syns inte minst på det här klippet från kvällens shakedown där Oliver var så nära att sätta Polon i en några rediga höbalar. Något som en stackars Peugeot gjorde istället. Allt fångat på det här filmklippet från Youtubekanalen Rallye Chrono.

Annons

Vi får hoppas att Oliver nu hittat vart gränsen går och att han håller sig på den och inte mer under helgen, så att alla fansen får en spännande helg.

 

Annons