Stämningsklipp från Service park inför Rallye Monte Carlo

Annons

Känn stämningen och lyssna på det mysiga ljudet från Monte Carlo och Service Park inför årets VM-premiär. Tre VM-team på plats med tre bilar var och här får ni se och höra de tillsammans med lite R5:or och andra ekipage när de gör sig till rätta.

Ljudet av en WRC-bil på tomgång väcker så mycket känslor, förväntningar och förhoppningar. Här laddar teamen upp inför årets premiär av Rally-VM i Monte Carlo. Premiären som består av 16 specialsträckor fördelat på torsdag kväll till söndag lunchtid.

Då vet vi vilka som vann årets första deltävling och vilka som tagit ett första steg till en VM-titel. Kommer Tänak att vinna 4-5 raka eller mer som de franska stjärnorna Loeb och Ogier gjort de senaste åren? Eller kommer Ogier ta tillbaka guldet eller kan det bli så att vi får en ny världmästare – Neuville, Evans eller Lappi?

För att gissa rätt måste man ta in känslan från ”stallbacken” och det kan ni göra i från klippet från TzRallye Videos.

Annons

Annons