Team Ramudden kommer med 3 bilar till Teammästerskapet

Team Ramudden kommer till start i Teammästerskapet som ingår i årets Rally-SM. Tre ekipage med blandade erfarenhet och meriter där JWRC-föraren Pontus Lönnström kommer att köra en av bilarna.

Sakta men säkert så rullar rallysäsongen igång trots den näst intill uteblivna vintern. Årets SM-premiär blir i sista helgen i februari och då hoppas vi att vintern ligger vit och grann när Rally Vännäs ska avgöras.

Under måndagen så meddelade Team Ramudden att de kommer till Rally-SM och kommer att delta i Teammästerskapet.
– Vi tycker att idén med ett teammästerskap är toppen och gör nu allt för att vara så förberedda som möjligt, berättar Johan Fast från Team Ramudden som här också berättar om de 3 ekipage som kommer att köra under den ”gul-svarta flaggan”.

  • Pontus Lönnström och Stefan Gustavsson som parallellt med sitt JWRC-äventyr skall åka på hemmaplan för att bygga erfarenhet och fart. Ekipaget är ödmjuka inför sitt äventyr men har ambitioner att visa vad de kan.
  • Viktor Karlsson och Jonas Magnér. Hade en sjukt bra förstasäsong i Trimmat 2wd 2019. Nu laddar duon vidare med en uppdaterad bil och hög målsättning. Jättekul för oss i teamet att kunna knyta en så bra förare och människa till oss. Välkommen Viktor och Jonas.
  • Fredrik Karlander och Victor Svensson. Tar steget från Golf Kit Car till Peugeot 208 R2 2020. Grabbarna visade under 2019 att det går att utmana de främsta. Till 2020 hoppas duon kunna hitta ytterligare lite fart och jämnhet. Premiären i Elverum visade positiva besked.