Alberto Hellers hamnade i trubbel i Rally Serras de Fafe e Felgueiras

Alberto Heller stötte på problem under helgens Rally Serras de Fafe e Felgueiras i Portugal. Den chilenske föraren genade för hårt och det vart en snöplig rullning på den sjunde specialsträckan.

Alberto Heller från Chile och hans co-driver José Luis Díaz från Argentina stred om femteplatsen totalt i det stjärnfyllda rallyt i Portugal. Bland annat så var Hyundais WRC-team på plats för att testa inför stundande Rally Mexico, den tredje deltävlingen i Rally-VM.

Men nu var vi i Portugal och här på den sjunde specialsträckan av Rally Serras de Fafe e Felgueiras 2020 så genade Fordföraren Alberto lite för mycket … och när det är jordvallar istället för diken på innerspåren blev resultatet som det blev. Ungefär som när en GruppE-Golf genar för mycket på platån i Eskilstuna Sprintcup. (Ett parti med luriga sandhögar som inte sällan ställer till det för ett och annat ekipage per tävling.)

Och här ett klipp till från Rally Serras de Fafe e Felgueiras anno 2020. Det här lite längre klippet är från YouTube-kanalen Asturacing.

 

Rullningen igen, YouTube-kanalen är RALLY VIDEO.