Film: Classic Rally 1 – 80 minuter med historiska rallybilar

Här är hela filmen av Motorsport4sale Classic Rally 1. En 80 minuter lång rallyfilm fullmatad med klassiska och historiska rallybilar och innehåller allt från V8-muller och tvåtakts-sång till Asconor och hästkraftsstinna Volvo 240-bilar.

För några år sedan släppte vi en rallyfilm med namnet Classic Rally, en film enbart med historiska rallybilar. Den kom i en begränsad upplaga och sålde slut snabbt.

Nu i dessa dystra Corona-tider där många rallylovers sitter hemma och saknar både rallytävlingar och rallykompisar så släpper vi nu hela filmen på Youtube.

Tävlingar som är med på filmen är: 2012 – ABT-sprinten och EMK-kannan. 2013 – Skutskärsratten, Bergslagsrallyt, Roslagsvalsen Dan Anderssons Minne, Valösprinten, Kullingstrofén, Kolsvarundan, East Sweden Rally, Ramirentsprinten och Rally Sigtuna.