Film: Marknadsnatta 2004 med plåtskrammel

Annons

Film från Marknadsnatta anno 2004 och en vänstersväng som bjöd på plåtskrammel när förare och kartläsare kämpade om tiondelar och ära. Kvaliteten på filmen är pixlig men actionnivån desto högre.

En del svängar är lurigare än andra, och ibland händer det att inte bara ett ekipage står på näsan utan flera. Den här svängen i Östergötland var just en sådan.

Inte sällan kan det var en sten eller till och med stenblock på yttern som ställer till det i Marknadsnatta, den klassiska och mustiga hösttävling där de flesta ekipagen sätter allt på en kort då det oftast är säsongavslutning. I alla fall i de större mästerskapen och cuperna.

Och då kan det gå så här, flera team som skaffade sig ofrivilligt med garagejobb under senhösten och julhelgen. Fotograf är Christer Krippa Moreau och klippet är filmat med en digital fotokamera med filmfunktion. Därav lite pixligt i bildkvaliteten.

Annons

 

Annons