Film: Rally Xplosion den 28 augusti 2005

Under 00-talet var Rally Xplosion i Västerås en stor tillställning som lockade många storförare att göra upp över parallell-banan i jakten på ära och prispengar. Här ett pixligt filmklipp från 2005 och hjältar som gjorde upp mellan däckstravar och betongsuggor.

Året var 2005 och Motorsport4sale var på plats när Rally Xplosion avgjordes i slutet på sommaren. Bildreportage från tävlingen finns på någon server någonstans (som eder redaktör ska få upp online) men här kommer ett filmklipp från tävlingen.

Det är pixligt värre, men så var det också filmat med en fotokamera som säkert hade flera hundra megabytes minneskort. Men innehållet är viktigare än kvalitén. Fotograf är Christer Krippa Moreau.

Vinnare av tävlingen blev Dick Wicksell i 4wd och Tobias Söderqvist i 2wd.