Robin Larsson om segern i torsdagens All Star Magic Weekend

Annons:

Supercar-föraren Robin Larsson som kör för JC Raceteknik tog hem segern i den första rundan av två under All Star Magic Weekend i Höljes. Det efter en tuff kamp mot flera av världens bästa rallycrossförare.

JC Racetekniks Robin Larsson fick den bästa möjliga starten på den efterlängtade rallycrosshelgen i Höljes. Efter att avancerat till semifinal och final så kröntes torsdagen med att en plats högst upp på pallen.

– Det blev en skön första dag för oss. Trots att jag inte var snabbast genom tävlingen lyckades jag tagga till och knyta ihop säcken lagom till semifinalen, berättar Robin efter tävlingen.

Bilen som Robin kör är en ny Audi S1 Supercar av senaste spec från EKS, samma bil som Mattias Ekström körde i VM 2018.

Robin Larsson i sin nya Audi

Annons:

– Det här var första gången jag testade den nya bilen, och jag kom in i den direkt. Den är lik den gamla bilen, medan vi samtidigt kunde flytta gränserna framåt hela tiden.

Robin Larsson i ledning

– Vi kommer fortsätta utveckla den i helgen, och föra den så redo som möjligt tills VM väl drar igång. RallyX Nordic bjöd verkligen inte på en slapp tävling, utan många av de bästa rallycrossförarna tävlar i helgen. Varken Niclas Grönholm eller Johan Kristoffersson gör någonting halvdant, så vi ser den här segern som ett bra kvitto för teamet inför VM, avslutar Robin.

Annonser: