Flodin och Bergsten har en bra känsla inför East Sweden Rally

Annons

Efter den stora framgången i Snapphanerallyt med klasseger och en total andraplats väntar nu nya vägar och utmaningar för SM-ledande Patrik Flodin och Göran Bergsten i East Sweden Rally.

Snapphanerallyt blev en succé för Patrik Flodin och Göran Bergsten. De vann inte bara sin andra raka SM-deltävling, de lyckades även slå sig in på en total andra plats i rallyt med den lånade Grupp H-bilen.

På lördag är de redo för tredje SM-deltävlingen East Sweden Rally.
– Jag ser verkligen fram emot ett nytt rally igen, säger Patrik.

På lördag körs den tredje deltävlingen i Rally-SM i trakterna av Linköping. 101 ekipage är anmälda till rallyt och mer än halva startfältet kör i Patrik och Görans klass – den trimmade tvåhjulsdrivna. East Sweden Rally består av sju sträckor som tillsammans är 96,88 km. Med transporterna inräknade avverkas 203,79 km under det helt publikfria rallyt.

Annons

Både Patrik och Göran ser fram emot att få sätta sig bakom ratten igen.
– Jag ser verkligen fram emot ett nytt rally igen. Jag har ingen aning om hur vägkaraktären är på de här sträckorna, så vi är lite tillbaka på ruta ett igen. Men vi har farten en positiv känsla med oss efter två roliga tävlingar i bilen. Så det ska bli spännande rally i helgen, säger Patrik.

Annons