Bilam Mästarmötet Grus-SM 2021 Resultat, tidsschema och bilder

Annons

Äntligen premiär för Grus-SM och här hittar du tidsschema, resultatlänkar och bilder från fredagens spännande sprint Bilam Mästarmötet i Älmhult.

Älmhults MK står som värd för premiären av Grus-SM, den första sprinttävlingen i det nya mästerskapet. Tävlingsplats för Bilam Mästarmötet är Millebygden med dess preppade vägar gjorda för rally.

Tävlingen består av tre stycken specialsträckor totalt där en av de två sträckorna körs två gånger. Den totala ss-längden består av 10 kilometer, så det kommer att bli en kamp om tiondelar och hundradelar.

Antalet startande och klasser kan summeras med siffran 5. Det är 55 bilar anmälda fördelade på 5 klasser. Arrangören hade säkerligen hoppas på fler startande, men med spännande namn och publikfavoriter som Victor Hansen, Mats Jonsson, Daniel Röjsel, Daniel Rådström och Daniel Wall bara för att nämna några, så kommer det att bli en spännande kväll i den småländska rallyskogen, eller framför små och stora skärmar.

Annons

Tidsschema
SS1 – Kl. 17.00
SS2 – Kl. 18.03
SS3 – Kl. 19.06

Länk till liveresultat
Resultat från Bilam Mästarmötet Grus-SM den 15 juli 2021 (Raceconsulting)

Om tekniken, och mottagningen i skogen, så kommer det upp bilder inför och under tävlingen på vår facebooksida facebook.com/motorsport4sale

Bilklasserna och startordningen i Grus-SM är; Standard (Gr F), Internationella 2WD,
Nationella 2WD, Nationella 4WD och Internationella 4WD.
I teammästerskapet finns DRIVE VXO Motorsport anmälda.

Fotnot – den uppmärksamme ser ju så klart att bilden till artikeln är från Gästabudstrofén Light i Nyköping tidigare i somras.

Annons