Livesändning: Premiär för de nya Rally1-bilarna

Annons

Följ lördagens livesändning från Österrike och presentationen av de nya Rally1-bilarna som får premiär i 2020 års Rally-VM.

Lördagen den 15 januari, klockan 18.00 lokal tid, är det livesändning från Salzburg i Österrike där de tre VM-teamen är på plats. De ska visa upp och presentera sina nya hybridförsedda Rally1-bilar som gör debut i Rally-VM.

Regerande mästarna Toyota Gazoo Racing tillsammans med utmanarna Hyundai Motorsport och M-Sport Ford kommer att presentera sina förarer och co-drivers, planer och målsättningar samt så klart – visa upp de nya bilarna och dess design. Rena rama julklappsöppningen för rallylovers jorden över.

Hur kommer bilarna se ut, vilken blir snyggast och sen – vilken är snabbast?

Annons

Svaret på den sista frågan kommer vi att få ett första besked på redan nästa helg då det är VM-premiär, den 50:e i ordningen, i Rallye Monte Carlo. Och det med dubbelt svenskt på startlinjen. Oliver Solberg för Hyundai och Jonas Andersson för M-Sport.

Annons